puoliaika

Hei, olet tullut tänne etsimään sanan puoliaika merkitystä. DICTIOUS-sanakirjasta löydät paitsi kaikki sanan puoliaika sanakirjamerkitykset, myös sen etymologian, ominaisuudet ja sen, miten puoliaika sanotaan yksikössä ja monikossa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää sanasta puoliaika on tässä. Sanan puoliaika määritelmä auttaa sinua olemaan täsmällisempi ja oikeampi puhuessasi tai kirjoittaessasi tekstejäsi. Kun tunnet sananpuoliaika määritelmän sekä muiden sanojen määritelmät, rikastutat sanavarastoasi ja saat lisää ja parempia kielellisiä resursseja.

Suomi

Substantiivi

puoliaika (9-D)[1]

1. (palloilu) eräissä urheilulajeissa peliajan puolisko, joista ensimmäinen jakso pelataan ennen taukoa ja toinen sen jälkeen
  2. (palloilu) näiden puoliskojen välillä oleva tauko
    Suomi on puoliajalla tappiolla koripallon EM-kisojen jatkosarjan ottelussa Sloveniaa vastaan pistein 28–42. (hs.fi)
    Varma kohu luvassa: Madonna esiintyy Super Bowlin puoliajalla (nyt.fi)